От 4 декември на всички граничните пунктове при напускане или влизане в България

...
От 4 декември на всички граничните пунктове при напускане или влизане в България
Коментари Харесай

Уведомяват шофьорите на границата за неплатени глоби

От 4 декември на всички граничните пунктове при овакантяване или влизане в България шофьорите ще бъдат уведомявани, в случай че имат неплатени санкции.

След осъществени констатации за извънредно доста невръчени наказателни постановления и електронни фишове за санкции, със заповед на заместник-директора на Главна дирекция „ Гранична полиция “ са дадени инструкции да се прави информация за невръчени електронни фишове на всички влизащи и напускащи страната български жители.

Спират на границата за неплатени санкции

Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР). Целта на мярката е по-голяма събираемост на санкциите от осъществени нарушавания на Закона за придвижването по пътищата.
 БГНЕС
От Министерството припомнят, че след връчване на електронен фиш или наказателно разпореждане, санкцията може да се заплати в избран период.

Няма условие да се заплащат санкции на границата, това съобщи в неделя министър председателят акад. Николай Денков. Също по този начин полицията няма да задържа персоналните документи на водачите, до момента в който не си платят санкциите.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР